Home » » Google Adsense Nedir ?

Google Adsense Nedir ?

Written By Unknown on 24 Aralık 2013 | 07:28

Google Adsense ve Adwords arasındaki farkları bir önceki Google Adwords ve Adsense nedir? konumuzda sizlerle paylaşmıştım. İnternetten para kazanma yöntemlerini paylaştığım bu blogda google adsense para kazanma yollarını paylaşacağım. Tabi ki para kazanmaya başlamadan önce Adsense ile ilgili bir takım bilgilere sahip olmanız gerekiyor. Bu konuda Google Adsense hakkında hiç bir bilgiye sahip olmayan biri için olabildiğince kısa ve anlamlı bir şekilde sahip olduğum bilgileri paylaştım.


Google Adsense Nedir ?

Google Adsense, internet dünyasının en büyük liderleri olan Google'ın hayata geçirdiği, web sitesi yayıncılarının sitelerine Google reklamlarını yerleştirerek para kazandığı ücretsiz en büyük reklam ağıdır.
100 $ ödeme eşiğini aştığınız taktirde bir sonraki ay sonunda paranızı EFT ve ya Çek ile paranızı alabilirsiniz.

Öncelikle Google Adsense ile para kazanmaya başlamak için https://www.google.com/adsense/signup?hl=tr kayıt olma sayfasına gidip başvurumuzu yapıyoruz. Başvuru aşaması Adsense'nin en zor aşamasıdır diyebiliriz, çünkü Google AdSense ile kazanç sağlamanın da belirli kriterleri var. Başvurudan sonra Google çalışanları sitemizi Google Adsense politikalarına göre detaylı bir incelemeye alıyor. Değerlendirme aşamasından sonra başvuru esnasında kullandığınız e-mail adresine kabul edilip edilmediğinize dair bilgilendirme mesajı geliyor.
adsense nasıl çalışır
Google Adsense Nasıl Çalışır ?

Google Adsense'yi diğer reklam şirketlerinden ayıran en büyük özelliği, reklamları web sitesi içeriğine ve siteyi görüntüleyen kullanıcının ilgi alanına göre göstermesidir. Örneğin kendi blog sitemi örnek gösterecek olursam, reklamlar genelde sitenin içeriği olan internetten para kazanma konularına yönelik reklamlardır. Bunlar haricinde ki reklamlar ise sizin ilgi alanınıza yönelik reklamlardır. Google'ın bu yöntemi uygulamasının başlıca sebebi, web sitesine gelen ziyaretçileri reklamlara tıklamaya teşvik etmektir. Bu sayede de Adsense kullanıcıları daha fazla para kazanma şansına sahip olabiliyorlar.

Google Adsense, PPC yani Pay Per Click anlamına gelen, ziyaretçilerin web sitesinde ki reklamları tıklaması ile para kazanabileceğiniz bir sistemdir. Google Adsense başvuru aşamasını başarılı bir şekilde atlattıktan sonra, web siteniz için görüntülenecek reklam bannerlerını Google Adsense > Reklamlarım 'dan oluşturup, oluşturduğumuz Adsense reklam kodlarını sitemize uygun yerlere yerleştirdikten sonra web sitemize gelen ziyaretçilerin bu reklamlara tıklama yapmasını bekliyoruz.
Share this article :

1 yorum:

  1. Google Adsense Nedir ? - Vitaminsiz Web >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Google Adsense Nedir ? - Vitaminsiz Web >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Google Adsense Nedir ? - Vitaminsiz Web >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    YanıtlaSil

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Vitaminsiz Web - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger