Home » » Elazığspor Antalyaspor 4-1 Maç İstatistikleri

Elazığspor Antalyaspor 4-1 Maç İstatistikleri

Written By Unknown on 14 Aralık 2013 | 08:21

Elazığspor Antalyaspor 4-1 Maç özeti ve golleri

Spor Toto Süper Lig'in 15. hafta maçında Elazığspor sahasında Antalyaspor'u konuk etti.Elazığspor Antalyaspor 4-1 Maç özeti ve golleri burada.

Elazığspor Antalyaspor 4-1 Maç özeti ve golleri
Spor
  

İlk yarı Elazığ'da kıyasıya bir mücadele vardı. Ancak iki ekip de girdikleri pozisyonlarda gol kaydedemediler ve  maçın ilk devresi 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Elazığ ikinci yarıya  oldukça hızlı başladı. 60. dakikada Musa Nizam kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı ve Elazığ penaltı atışı kazandı. Serdar Özkan penaltı vuruşunu gole çevirdi ve durum 1-0.

Dakika 72'yi gösterdiğinde sahne Deniz Yılmaz'ındı. Deniz, Antalyaspor kalelerini havalandırdı ve takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. 75'te Köksal Yedek Elazığspor adına 3. golü kaydetti ve skoru 3-0'a getirdi.

78. dakikada Emre Güngör, Antalyaspor'un ilk golünü kaydetti ancak Elazığ bu gole karşılık vermekte gecikmedi. Bu kez golün adı Serdar Gürler'di. Elazığspor, Antalyaspor karşısında skoru 4-1 yaptı. Karşılaşma bu skorla sona erdi.

Elazığspor 10 hafta sonra ilk galibiyetini aldı. Bordo - Mavili ekip son galibiyetini Torku Konyaspor karşısında almıştı.


Karşılaşmanın ardından Elazığspor puanını 10'a çıkarırken, Antalyaspor 18 puanda kaldı.
Share this article :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Vitaminsiz Web - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger